Kutyákról és macskákról. Szerető gazdiknak.

Kutyákról és macskákról. Szerető gazdiknak.

Lepd meg a kutyusod!

2016. április 22. - Sinapis

A napokban indult el egy új szolgáltatás, a Box for Dogs, amely meglepetésdobozokat kínál kutyás gazdiknak. 

A dolog lényege, hogy a BfD csapata összeválogat több olyan dolgot, amelyet hasznosnak/jópofának tartanak, ezt belerakják egy dobozba, és Te, mint vevő megvásárolhatod. Mivel a csapat tagjai is kutyások, tudják, mi a jó, csak olyan cuccokat válogatnak össze, amiket ők is nyugodtan adnának kedvencüknek, és amit biztos, hogy nem fognak 2 nap alatt tönkre tenni. Találhatsz a dobozban például játékot, tápot, jutalomfalatot, vitamint, kiegészítőket, higiéniás terméket, kuponokat. 

Többfajta dobozban is gondolkodnak, vannak általános dobozaik, amelyek nagyjából bármely kutyának adhatóak kortól és termettől függetlenül, és lesznek tematikus dobozaik is. 

A vásárlás folyamata is nagyon egyszerű: ők mint összeraknak, Neked csak be kell regisztrálnod az oldalukra, lecsapni az éppen aktuális dobozukra, és max. 1 héten belül már házhoz is vitte a futár. Nincs hírlevelük, az aktuális dolgokat mindig Facebook oldalukon tudatják a lelked gazdikkal. 

És hogy ez miért is jó? Például mert annyi minden van a piacon, és így olyan dolgokat is kipróbálhatsz, amit magadtól vagy nem vennél meg, vagy az adott üzletben, ahol vásárolsz, nem kapható. A dobozban lévő dolgokat így összességében olcsóbban és gyorsabban is tudod megvásárolni, mintha külön-külön szedegetnéd őket össze boltokból. Meg egyszerű is, hiszen el se kell menned otthonról, megrendeled, átutalod, átveszed, és indulhat is a móka. És ki ne szeretne ajándékot kapni, dobozt bontogatni, hogy vajon mi lehet benne?! 

A mostani, első dobozunkba 7 terméket tettek, amikről annyit árulhatunk el, hogy azon kívül, hogy nekünk nagyon bejön, hogy egy nagyon aranyos játék van benne, és kimondottan a tavaszi, kertben játszós időszakhoz illó dolgokat tartalmaz. Szóval tényleg csak jó dolgokat lehet róluk írni. 

Itt találjátok meg őket: 
Web: www.boxfordogs.hu
Facebook: www.facebook.com/boxfordogs.hu

 

A macskások se csüggedjenek, rájuk is gondoltak, hamarosan indul a Box for Cats is! 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-macska.blog.hu/api/trackback/id/tr608654910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása